Rejsestørrelser

Undgå dårlige hårdage på ferien med hårprodukter i rejsestørrelser

De fleste har oplevet situationen, hvor man rejser på ferie uden sine hårprodukter. Her kan gode råd være dyre, for ofte vil du have svært ved at finde dine ønskede produkter, i din vante kvalitet, på destinationen. Her må mange ty til produkter af tvivlsom kvalitet, hvilket især kan være et problem, hvis man stiller skarpe krav til de ingredienser, som anvendes til fremstillingen af ens hårprodukter. Hos Roze Avenue er alle vores produkter fremstillet af 100% naturlige og veganske ingredienser, og så får du også et produkt, som er fremstillet cruelty-free. Dette betyder at ingen af vores produkter er testet på dyr. Miljø, bæredygtighed og omtanke for vores planet og dens beboere, er en essentiel del af vores forretning, og derfor er Roze Avenue en Co2 neutral virksomhed. Vi ved at mange stiller skarpe krav til deres hårprodukter, og derfor finder du også et stort udvalg af produkter i rejsestørrelse, så du også kan nyde de fantastiske naturlige egenskaber på ferien.

Rejsestørrelser shampoo

Den rigtige shampoo er vigtig i hverdagen, og hos Roze Avenue får du fantastiske shampooer i rejsestørrelse, så du kan nyde den gavnlige effekt på dit hår selvom du er på ferie. Prøv eksempelvis vores Luxury Restore Shampoo, som er en specialfremstillet shampoo. Denne shampoo er skabt til at tilføre håret fugt og til at genopbygge dette. Denne shampoo styrker håret ved at tilføre quinoaprotein, og med denne shampoo vil du opleve at håret fremstår mere fyldigt, skinnende og nemmere at arbejde med, så du er sikret gode hårdage hver dag. Også når du er på ferie. På vores hjemmeside finder du også et stort udvalg af andre shampooer, hvoraf flere findes i rejsestørrelse. Her finder du helt sikkert også en shampoo, som passer til dit hår og dine behov.

Hårspray rejsestørrelse

Mange går mere ud, når de er på ferie. Og når man skal opleve de lokale restauranter, cafeer, barer og måske også nattelivet, er det vigtig at håret sidder, som det skal. Her kan du nemt medbringe fantastiske hårsprays i rejsestørrelser, så du kan sikrer at den rette frisure på ferien. prøv eksempelvis vores Self Love Flexible Hair Spray. Med denne spray kan du give dit hår et fleksibelt hold, naturlig glans og struktur, så du nemt kan style håret i den ønskede frisure når du skal nyde ferien.