OM ROZE AVENUE

OM OS

I de nordiske lande tror vi på, at vi alle har forskellige preferencer inden for skønheds- og hårprodukter. Men hvad er i virkeligheden de vigtigste fordele ved et produkt? Roze Avenue har taget et kig på disse ønsker, og skabt et helt nyt skønhedskoncept. Et koncept, der er inspireret og skabt af en gruppe dedikerede hårstylister og beauty-lovers.

WE ARE

MORE THAN JUST A PINK BOTTLE

Alle produkter fra Roze Avenue er baseret på rene og effektive formularer - mens vi har udelukket alle besværligheder. Vi har i stedet skabt en række easy-to-use skønhedsprodukter, som bare virker. Vi mener, bæredygtig skønhed, sociale ansvar og luksus til overkommelige priser, er vejen frem. Roze Avenue bestræber sig efter en verden med 100% veganske og cruelty free skønhedsprodukter, som hverken indeholder SLS og parabener...Fordi vi er mere en bare en lyserød flaske. Hos Roze Avenue finder du alt, du har brug for, for at opnå den perfekte hårplejerutine. Vores produkter gør det hårde arbejde, så du ikke behøver. På få sekunder vil du indse, at Roze Avenue er skabt for dig!

Vegan Friendly

Alle vores produkter er 100% veganske hvilket betyder, at ingen af vores produkter indeholder animalske ingrediense

Cruelty Free

Vores produkter er Cruelty Free hvilket betyder, vi kvalitetssikrer, at vores produkter ikke er testet på dyr.

Uden parabener

Der er mistanke om, at parabener har en negativ effekt på hormonbalancen. Hos Roze Avenue vil vi være på ene sikre side, og har fjernet parabener fra alle vores produkter.

Sulfatfri

Sulfat tilsættes ofte til shampoo og sæber, da det bidrager til den skummende effekt. Sulfat er dog kendt for at udtørre håret og fjerne dets naturlige olier. Derfor har vi fjernet sulfater fra alle vores produkter.

Uden mikroplast

Mikroplast er ikke nemt at nedbryde. Derfor ender det ude i havene gennem dit afløb i bruseren. Vi vil forhindre, at mikroplast ender i havene og skader miljøet. Derfor indeholder Roze Avenue produkter ikke mikroplast.

Anti-fade colour safe

Anti-fade colour safe er en teknologi, der indkapsler dit hårfarve, såd en ikke falmer. Mange af vores produkter er Anti-fade colour safe.

HÅRPLEJE FRA ROZE AVENUE

Se hele vores udvalg af fugtgivende og reparerende hårpleje fra Roze Avenue.

Se hårpleje
HÅRSTYLING FRA ROZE AVENUE

Find hårstylingsprodukter, der skaber volume, glans, krøller og hold.

Shop hårstyling
TILBUD OG KAMPAGNER FRA ROZE AVENUE

Se alle aktuelle tilbud, kampagner og gaveæsker.

SHOP kampagner

HAR DU BRUG FOR
AT KONTAKTE OS?

Udfyld nedenstående formular for at komme i kontakt med os.

Skriv til os her:

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.