PARFUME &
INGREDIENSER

Læs mere om vores aktive ingredienser og parfumen, vi bruger til alle vores Roze Avenue produkter.

OM VORES DUFT

Jasmin & Rose blossom
_________

TOPNOTER af en duft, er ofte kendt som åbningsnoter eller hovednoter, fordi det er de duftnoter, der genkendes ved øjeblikkelig påføring.

Helitropblomst, sandeltræ & Patchouli
________

HEART NOTER begynder at dukke op lige før topnoterne forsvinder og vil i høj grad påvirke de kommende basisnoter.

Vanilje, White Musk & Jasmin & noter af rav.
_________
BASISNOTERNE er forbundet med duftens udtørringsperiode, så basisnoterne vil skabe det endelige, varige indtryk.

Om vores aktive ingredienser

Amarantfrø

hjælper med at styrke hårsækkende og arbejder med at beskytte og genopbygge hårstrående fra skade forårsaget af varme, forureninger og kemiske behandler.

Arganolie

reducerer knækkede hår og spaltede spidser mens olien medvirker til en sundere hovedbund. Arganolie er også kendt for at forhindre hårtab og bidrager til et tykkerehår.

Avokadoolie

er ekstremt rig på syre og fedtstoffer, hvilket gør det til en af de få olier, der kan trænge i dybden i hvert enkelte hårstrå og tilføre fugt. Disse gode fedtstoffer styrker også hårstrået og forhindrer knækkede hår.

Ricinusolie

er en næringsrig vegetabilsk olie, som kommer fra ricinusbønnen (castorbønnen). Olien har stærke fordele som at styrke og tilføre næring til hovedbunden.

Citrussyre

er et 100% naturligt ingrediens fundet i citrusfrugter: den er kendt for at være pH regulerede takket være fordelene ved citronen. Citrussyre indeholder B og C vitamin, magnesium og calcium, som medvirker til at blødegøre håret, bevare hårfarven og tilføre glans.

Kokosolie

er kendt for at give volumen og styrke processen af hårvækst. Olien bidrager til at gro håret længere ved hjælp af en masse fugt og egenskaber, som reducerer knækkede hår. Kokosolier hjælper til at beskytte dit hår mod at tabe proteinbalancen og skader, når håret er vådt.

Ekstrakt fra grapefrugt

medvirker til at bekæmpe ophobninger, som kan ødelægge proteinlaget på hårstråene. Ekstrakten indeholder A og C vitamin, som også bidrager til at booste hårvæksten.

Olie fra jasminblomst

er en let olie, som har let ved at trænge igennem håret og gennemfugte det. Olien bidrager også til hårets naturlige fugtbalance og elasticitet.

Jojobaolie

er den perfekte ingrediens til dig, som har ultrasensitiv hud. Det betyder, at den medvirker til at forsegle din hovedbund med en beskyttende barriere for at forhindre, at den taber fugt.

Kiwiekstrakt

giver fugt og foryngende fordele takket være antioxidanter. Kiwi indeholder C og E vitamin og vigtige mineraler som zink, magnesium og fosfor, der alle arbejder mod at opfriske og reparerer håret.

Sheasmør

har en god fordelingsevne og giver et fugtboost til håret. Sheasmør er også beriget med E vitamin.

Ekstrakt fra solsikkefrø

hjælper med at blødgøre og tilføre glans til håret. Derudover giver det en masse fugt uden at tynge håret.

Quinoaprotein

til at give håret beskyttelse mod varmeredskaber såsom føntørre og glattejern. Det er bevist, at quinoa giver et mere glansfuldt, stærkere og blødere hår, ligesom det er med til at give en længerevarende hårfarve.

Hvedeprotein

reducerer hårets porøsitet og giver styrke. Alt imens det gør håret stærkere, gør hvedeprotein også håret nemmere at style. Denne proteintype forbereder også hårets mulighed til at tage i mod fugt mens den reducerer knækkende hår og eliminerer frizz.