Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser

Hvis du er i tvivl, er du altid meget velkommen til at:
Sende os en mail på info@rozeavenue.com

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: White Avenue Group A/S
CVR -nummer: 37628174
Adresse: Lundagervej 45B, DK-8723 Løsning
Email adresse: info@rozeavenue.com
Dannelsesår: 2019

1. Registrering af dine personoplysninger

Når du køber dit første produkt fra rozeavenue.dk, bliver du registreret som bruger af webstedet. Vi registrerer følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e -mail.

Personoplysninger registreres med det formål at kunne levere produktet til dig og senere give dig mulighed for at følge dine køb på rozeavenue.dk
Personoplysningerne registreres hos ejeren af virksomheden White Avenue Group A/S og opbevares i fem år, hvorefter dataene slettes.
 Når der indsamles personoplysninger via vores websted, sikrer vi, at det altid sker ved, at du giver dit udtrykkelige samtykke, så du bliver informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den administrerende direktør og databeskyttelsesofficeren for rozeavenue.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Databeskyttelsesofficeren på rozeavenue.dk er Martin Kirkemann Fisker.
Vi gemmer ikke kundeoplysninger i krypteret form.
Vi overfører ikke kundeoplysninger i krypteret form.

Dine data videregives ikke til en tredjepart, og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til adgang til alle oplysninger, som vi har registreret om dig. Ved tilmelding til nyhedsbrevet registrerer vi din e -mail -adresse og dit navn. Dog vil visse udvalgte oplysninger med undtagelser blive delt med udvalgte pakkedistributører i tilfælde af pakker (navn, adresse, e -mail og telefonnummer).

Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og den danske persondatalov skal sendes til os via en e -mail til info@rozeavenue.com

2. Bekræftelse af ordren

Når du har afgivet en ordre hos rozeavenue.com, sender vores system dig automatisk en ordrebekræftelse, hvorfra det er angivet, hvilke produkter du har bestilt. Vi anbefaler, at du beholder eller udskriver e -mailen. Udover den første kvittering, senere vil du også modtage en leveringsbekræftelse fra den valgte pakkedistributør.

3. Priser

Alle priser er i kroner og inkl. moms (DKK). Spørgsmål herom kan sendes til info@rozeavenue.com for mere information.

Alle vores priser er aktuelle priser og opdateres løbende.

Priserne for levering fremgår af de sidste trin i betalingen.

4. Betaling

Betaling for bestilte produkter kan foretages online ved hjælp af følgende betalingskort. Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Maestro, VISA Electron.

Din betaling vil blive trukket tilbage, når ordren sendes.

5. Forsendelse

Din ordre vil blive leveret inden for 2-4 hverdage.

6. Skader ved forsendelse og levering

Hvis du opdager, at produktet ikke er i orden ved modtagelsen, eller hvis du opdager skjult skade på produktet ved åbning (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), bedes du kontakte os på info@rozeavenue.com hurtigst muligt inden for to hverdage.

For at dokumentere omfanget af skaden, bedes du hjælpe os med at tage billeder af både produktet og emballagen. På samme måde skal al emballage opbevares som dokumentation for, at der var opstået skader under transport eller skjult skade.

Når vi har modtaget din meddelelse, kontakter vi dig inden for to hverdage for at blive enige om det videre forløb. Vi bestræber os på at behandle din ordre vedrørende skader inden for 14 dage. I tilfælde af skade må produktet ikke tages i brug, før vi har taget en beslutning om, hvordan klagen skal løses.

7. Fortrydelsesret

Når du har modtaget dit produkt, har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til købsloven. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dato, hvor du modtog dit produkt.
Derfor skal du inden 14 dage efter modtagelsen meddele os, at du vil annullere dit køb ved at kontakte os på følgende e -mail info@rozeavenue.com
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis produktet ikke er blevet brugt.

Returnering af annulleret produkt

Du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest fem dage efter, at du har meddelt os, at du vil annullere dit køb. Du er ansvarlig for de direkte omkostninger i forbindelse med returnering af produktet. I tilfælde af retur er du ansvarlig for, at produktet er pakket forsvarligt, og du bærer risikoen for produktet, indtil det er returneret til os.
Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen.

Produktet skal sendes til:

White Avenue Group

Lundagervej 45B

DK-8723 Løsning

Danmark

Tilbagebetaling

Når vi modtager produktet, kontrollerer vi det, og derefter modtager du den betaling, som du har betalt til os, da du købte produktet. Beløbet returneres altid til det samme betalingskort, som du brugte ved købet.

Hvis du har spørgsmål til fortrydelsesretten eller andre spørgsmål vedrørende transaktioner, bedes du skrive til os på følgende e -mail info@rozeavenue.com

8. Klage

Dit køb er omfattet af den danske købelov, hvilket betyder, at du har to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan have udskiftet et defekt produkt, få dine penge retur eller et prisfradrag, afhængigt af situationen.
Hvis du vil indgive en klage, skal du informere os herom hurtigst muligt og inden for to måneder efter, at fejlen blev opdaget.

Hvis du vil klage over et produkt, bedes du kontakte os på info@rozeavenue.com. Angiv venligst en beskrivelse af fejlen samt faktura og/eller ordrenummer for køb af produktet, som klagen vedrører. Når vi har modtaget din klage, kontakter vi dig hurtigst muligt inden for syv hverdage.

Hvornår bortfalder reklamationsretten?

Klageretten bortfalder, hvis en klage ikke er blevet behandlet i tide inden for de angivne to år, eller hvis det kan bevises, at defekten/skaden er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden torturisk adfærd.

9. Lovvalg og tvister

Enhver tvist mellem parterne afgøres ved de danske domstole ved anvendelse af dansk materiel ret.

10. Eventuelle klager

Hvis du vil klage over dit køb, bedes du kontakte info@rozeavenue.com.