Vores histoirie

Beskrivelse

Vi har et simpelt mål

I de nordiske lande tror vi på, at vi alle har forskellige preferencer inden for skønheds- og hårprodukter. Men hvad er i virkeligheden de vigtigste fordele ved et produkt? Roze Avenue har taget et kig på disse ønsker, og skabt et helt nyt skønhedskoncept. Et koncept, der er inspireret og skabt af en gruppe dedikerede hårstylister og beauty-lovers.
Image

We are more than just a pink bottle

Alle produkter fra Roze Avenue er baseret på rene og effektive formularer - mens vi har udelukket alle besværligheder. Vi har i stedet skabt en række easy-to-use skønhedsprodukter, som bare virker. Vi mener, bæredygtig skønhed, sociale ansvar og luksus til overkommelige priser, er vejen frem.

Roze Avenue bestræber sig efter en verden med 100% veganske og cruelty free skønhedsprodukter, som hverken indeholder SLS og parabener...Fordi vi er mere en bare en lyserød flaske.

Hso Roze Avenue finder du alt, du har brug for, for at opnå dne perfekte hårplejerutine. Vores produkter gør det hårde arbejde, så du ikke behøver. På få sekunder vil du indse, at Roze Avenue er skabt for dig!.

Mr.Courtney Henry

DIRECTOR X HOSPITAL

Parfume & ingredienser

Læs mere om vores aktive ingredienser og vores signatur-parfume, som vi bruger i vores Roze Avenue produkter.

VIEW COLLECTION

VIEW COLLECTION